Σύλλογος Κλινδαίων Νομού Ηλείας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Κατηγοριες

    Υλικά 4 στήθη πάπιας 100 ml κρασόξιδο 100 ml μέλι 50 γρμ. σουσάμι 500 ml demi-glace 50 ml αραβοσιτέλαιο ή σησαμέλαιο Αλάτι, πιπέρι   Εκτέλεση Χαράζουμε τα στήθη…
Περισσότερα...
Υλικά 400 γρμ. ανθότυρο, σε 4 φέτες 200 γρμ. φιστίκι Αιγίνης, τριμμένο 150 γρμ. βούτυρο 3 ασπράδια αβγών 100 ml κρέμα γάλακτος 200 ml Αγιόφυλλο (κόκκινο γλυκό κρασί) 4 μπουκετάκια…
Περισσότερα...
Για το χταπόδι 1 χταπόδι 200ml Μαυροδάφνη 1 ξυλάκι κανέλας 6 γαρίφαλα 1 ξερό κρεμμύδι Για τη φάβα 200 γρ. φάβα 1 ξερό κρεμμύδι       Για τη γαρνιτούρα…
Περισσότερα...
ΣΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ & ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ 2 κιλά κολοκύθα 500 γρ. πατάτες 200 γρ. καρότα 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 2 lt ζωμό κότας 100ml λευκό κρασί 50…
Περισσότερα...
8 γαρίδες καθαρισμένες 8 χτένια 4 μανιτάρια porcini 400 γρ. γλυκιά κολοκύθα 200 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι 100ml ελαιόλαδο 50ml λευκό κρασί 30ml κρασόξιδο 50 γρ. βούτυρο Φύλλα μουστάρδας Αλάτι,…
Περισσότερα...
  Υλικά 1 κιλό ντομάτες ώριμες 200 ml χυμό ντομάτας 500 γρμ. πατάτες 2 ξερά κρεμμύδια μέτρια 2 lt ζωμό κότας 200 ml λευκό κρασί 200 γρμ. σπεκ 1 ματσάκι…
Περισσότερα...
Η λέξη μανιτάρι είναι μεταγενέστερη της ελληνικής αμανίτης. Τα μανιτάρια στην πραγματικότητα είναι μια κατηγορία μυκήτων τα οποία στερούνται χλωροφύλλης και τρέφονται από νεκρή οργανική ύλη. Το κυρίως μέρος του…
Περισσότερα...
Η 25η Μαρτίου έχει συνδυαστεί γαστρονομικά με τον βακαλάο (που συνοδεύεται συνήθως) με σκορδαλιά. Πώς όμως καθιερώθηκε η συνήθεια αυτή; Κατ΄ αρχάς να σημειώσουμε ότι τις περισσότερες φορές η 25η…
Περισσότερα...
1.500 γρ. ψάρι (ροφό ή συναγρίδα)   500 γρ. πατάτες   500 γρ. κρεμμύδι κοκκάρι   500 γρ. ντομάτες   2 καρότα   2 κολοκυθάκια    1 πράσο    150ml…
Περισσότερα...
Από το μενού αυτό διάλεξα να σας παρουσιάσω την υπέροχη γαλλική κρεμμυδόσουπα με κρουτόν και τυρί. Συμβολικά. Γιατί ο Νίκος Γιαννόπουλος, όταν ξεκίνησε την καριέρα του, πριν από είκοσι πέντε…
Περισσότερα...

Χορηγοί

Παναγιωτόπουλοι
Αγγελόπουλος Παναγιώτης
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…