Σύλλογος Κλινδαίων Νομού Ηλείας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Κατηγοριες

ΣΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ & ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

nikos giannopoulos athens plaza

ΣΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ & ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

2 κιλά κολοκύθα

500 γρ. πατάτες

200 γρ. καρότα

2 ξερά κρεμμύδια

2 πράσα

2 lt ζωμό κότας

100ml λευκό κρασί

50 γρ. κόκκους κόλιανδρου

120 γρ. κατίκι Δομοκού

100ml ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζουμε την κολοκύθα και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πρώτα τα κρεμμύδια και το πράσο και στη συνέχεια τις πατάτες και την κολοκύθα καθώς και τους κόκκους κόλιανδρου. Όταν σοταριστούν, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Συμπληρώνουμε και τον ζωμό κότας και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσουν. Μόλις είναι έτοιμα τα πολτοποιούμε στο μούλτι και στη συνέχεια τα περνάμε από ένα σινουά. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και προσθέτουμε μια κουταλιά κατίκι.

Διαβάστηκε 1193 φορές Τελευταία Αλλαγή την Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 21:04

Χορηγοί

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…