8 γαρίδες καθαρισμένες
8 χτένια 4 μανιτάρια porcini
400 γρ. γλυκιά κολοκύθα
200 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
100ml ελαιόλαδο
50ml λευκό κρασί
30ml κρασόξιδο
50 γρ. βούτυρο Φύλλα μουστάρδας Αλάτι, πιπέρ
Σοτάρουμε τις γαρίδες και τα χτένια και ψήνουμε τα porcini στη σχάρα. Ζεματίζουμε τις ελιές και τις κάνουμε πουρέ. Κόβουμε την κολοκύθα julienne και τη σοτάρουμε ελαφρώς με το βούτυρο. Αφαιρούμε τις γαρίδες και τα χτένια από το τηγάνι, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον πουρέ από τις ελιές, ενώ παράλληλα αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά. Προσθέτουμε κρασόξιδο και ελαιόλαδο. Τα στήνουμε στο πιάτο και γαρνίρουμε με τα φύλλα μουστάρδας.