Σύλλογος Κλινδαίων Νομού Ηλείας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Κατηγοριες

Μανιάτικη Ψαρόσουπα

1.500 γρ. ψάρι (ροφό ή συναγρίδα)   500 γρ. πατάτες   500 γρ. κρεμμύδι κοκκάρι   500 γρ. ντομάτες   2 καρότα   2 κολοκυθάκια    1 πράσο    150ml ελαιόλαδο    150ml λευκό κρασί   Αλάτι,   πιπέρ

 

Φιλετάρουμε το ψάρι και τοποθετούμε τα κόκαλα σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσουν. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τις ντομάτες, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, το πράσο και τις πατάτες, όλα κομμένα σε καρεδάκια, και σβήνουμε με λευκό κρασί. Συμπληρώνουμε με το ζωμό που φτιάξαμε και αφήνουμε τα λαχανικά να βράσουν. Δέκα λεπτά πριν αποσύρουμε από τη φωτιά, βάζουμε στην κατσαρόλα και το ψάρι τεμαχισμένο σε κομμάτια και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρ

Διαβάστηκε 481 φορές Τελευταία Αλλαγή την Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 06:04

Χορηγοί

Αγγελόπουλος
Four Seasons
Αίγλη
Calbari
Γιαννόπουλος
Learn
Παναγιωτόπουλοι
Παναγόπουλος
Σταυρόπουλος
Ζιάκας
Four Season
Γιάννα
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…