Σύλλογος Κλινδαίων Νομού Ηλείας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Κατηγοριες

Σύλλογος Κλινδαίων

  • Ιουλ 15, 2017
                                   Greece

 1 aggelopo


Σύλλογος Κλινδαίων

 Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική σελίδα του χωριού μας, Κλινδιά Ηλείας. Στόχος μας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλους τους τομείς δραστηριότητας τόσο του συλλόγου μας όσο και του χωριού μας.

Το Κλινδιά βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Φολόη σε υψόμετρο 500 μέτρα, στο νομό Ηλείας. Η απόσταση από την πρωτεύουσα του Πύργου είναι 43 χιλιόμετρα. Συνορεύει με τα χωριά: Πεύκη(Μπεντένι), Αγία Άννα, Πέρσαινα, Γούμερο, Φολόη(Γιάρμενα)κ.α Το χωριό μας ως τώρα αποτελούσε ένα δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ωλένης. Όμως με την ένωση των Δήμων λόγου Καλλικράτη θα ανήκει πλέον από το Φθινόπωρο στον μεγαλύτερο Δήμο της Ηλείας, τον Πύργο.

Το Κλινδιά είναι ένα ημιορεινό χωριό «χωμένο στο πράσινο». Περιβάλλεται από πολλά εξωκκλήσια του Αγίου Παντελεήμονα, της Ζωοδόχου πηγής, του Αγίου Γεωργίου, της Αγίας Τριάδας, της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Νεκταρίου. Η κεντρική εκκλησία του είναι ο Άγιος Βασίλειος, στο τέρμα του χωριού.Κλινδιά Ηλείας 3

Το χωριό παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του δεν είναι επίπεδο έχει μεγάλη ορατότητα στα δυτικά κυρίως του χωριού. Έχει περιορισμένη δε ορατότητα από τις άλλες τρεις πλευρές του αφού υψώνονται απέναντί του τα βουνά Φολόη, Αστράς και ο λόφος Μποτίνι- Παράδεση.

Από το ΔΣ Του συλλόγου


Μαγεικό

 
 photoday 18 09 2017                             
        
 

e matrix2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

     

Πλάκα Αναφιώτικα Από Drones

anafiotikaVIDEO


Αυγουστιάτικη Βροχή Κλινδιά 2017

Βροχη 2017βίντεο 

 
Καταρράκτης Κλινδιά 2017   Εδώ  τέλος 
Καταρρακτης video                telos

760 μέτρα πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο

 photoday 19 09 2017 
 
 

        

      

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Χορηγοί

Αγγελόπουλος
Four Seasons
Αίγλη
Calbari
Γιαννόπουλος
Learn
Παναγιωτόπουλοι
Παναγόπουλος
Σταυρόπουλος
Ζιάκας
Four Season
Γιάννα
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…